Internet OGLASI !!!

Ono što je vrlo bitno, a izdvaja ovaj Site od mnogih drugih   je da su svi oglasi, BEZ OBZIRA na veličinu format i sl. potpuno besplatni. Naša uređivačka politika je takva da bespatan oglas može dobiti svako,  sa tim što nijedan klijent ne može dobiti celu stranu samo za sebe besplatno. Minimalno dva klijenta mogu da dele stranu u zavisnosti od veličine oglasa. Moguće je dobiti posebnu stranu na kojoj će se reklamirati samo jedan klijent uz određenu novčanu naknadu. Ta strana im ostaje u neograničenom vremenu a ako se desi da klijent više ne želi reklamu na sajtu biće organizovana aukcija strana. Tada će se prazne zasebne stranice prodavati po nižim cenama. Svi klijenti koji žele da postave svoj oglas to će učiniti POTPUNO BESLATNO  i njihov oglas može da stoji na našem sajtu dokle god klijenti ne požele da ga promene. Kada budu menjali rešenje naši klijenti neće morati da isplate novčanu naknadu za vršenje izmene.
N A P O M E N A !!! 
 Baner može imati samo jedno rešenje i jedino on može biti link ka drugim sajtovima. Takođe moguće ih je postaviti na stranici Usluge Linka.


N A P O M E N A !!!
Baneri koji vode ka drugim Site-ovima  mogu biti animirani samo ako su sve slike vezane za jedan Site a ne više njih.


Nudimo Vam uslugu PONUDE NEDELJE koja će svojim karakteristikama sigurno privući pažnju mnogih klijenata.


Ukoliko prilikom pregledanja ovog Web Site-a naiđete na stranice koje nisu popunjene, i na njima je prikazana samo komanda " nazad " to je iz prostog razloga što je ovaj sajt 
skoro pušten u rad i što na tim stranicama niko nije postavio svoj oglas. Podsećamo da je ovo preliminaran izgled Site-a i da će se menjati po želji i potrebama naših klijenata.

HOME UPUTSTVO OGLASI PRIJAVITE OGLAS CENOVNIK